Pracujeme na přípravě dalších aktivit pro Vás

08.11.2011 23:52

Rádi bychom nabídli další aktivity, které by Vás mohli zajímat. Na pořádaných výtvarných dílnách se dozvídáme, že byste měli zájem o níže uvedené. Moc prosíme o šíření našeho záměru a zpětnou reakci:

  •  Rádi bychom zjistili případný zájem o školení v práci s počítačem. Protože jsou znalosti a požadavky zájemců velmi různé, napište na email nazelenelouce@seznam.cz (vaše jméno, kontakt, co se chcete na počítači naučit, heslo počítač)
  •  Máme možnost uspořádat proškolení a přezkoušení svářečů, kterým končí platnost svářečského oprávnění - v případě, že se najde alespoň 5 zájemců, pozveme lektora, který proškolení a následné prozkoušení provede. V případě vašeho zájmu napište na email: nazelenelouce@seznam.cz (vaše jméno, kontakt, heslo svářečák)
  •  Také bychom mohli zajistit lektora, který by vám mohl pomoci se zvládnutím základů cizího jazyka (angličtina, němčina). Máte-li zájem o jazykové vzdělávání, napište na email: nazelenelouce@seznam.cz (vaše jméno, kontakt, heslo angličtina nebo němčina)

Všechny tyto aktivity jsou výhradně neziskové! Účastníci platí pouze odměnu lektorovi, který školení nebo kurz provádí.